Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wiosna za pasem, dlatego tym razem danie pieczona, dietetyczna ryba
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 113
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 250
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 91
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3326
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 113
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 250
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 91
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3326
Składniki
1. rybę rozmrozić, skropić sokiem z cytryny, posypać przyprawą do ryb, ewentualnie posolić, odstawić na kilka godz, 2. rozgrzać olej na patelni, wrzucić zamrożone jarzyny, posolić, dusić na małym ogniu do miękkości, uważać żeby się nie rozgotowały, doprawić pieprzem, 3. filety pokroić, panierować w mące, posolonym, rozmąconym jajku i pokruszonych płatkach kukurydzianych, ułożyć na posmarowanej olejem blaszce, wstawić do lekko nagrzanego piekarnika, piec ok 25 min w 180 st, 4. podać z warzywami i ewentualnie ziemniakami, smacznego