Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wiosna za pasem, dlatego tym razem danie pieczona, dietetyczna ryba
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1017
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 233
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2189
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1017
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 233
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2189
Składniki
1. rybę rozmrozić, skropić sokiem z cytryny, posypać przyprawą do ryb, ewentualnie posolić, odstawić na kilka godz, 2. rozgrzać olej na patelni, wrzucić zamrożone jarzyny, posolić, dusić na małym ogniu do miękkości, uważać żeby się nie rozgotowały, doprawić pieprzem, 3. filety pokroić, panierować w mące, posolonym, rozmąconym jajku i pokruszonych płatkach kukurydzianych, ułożyć na posmarowanej olejem blaszce, wstawić do lekko nagrzanego piekarnika, piec ok 25 min w 180 st, 4. podać z warzywami i ewentualnie ziemniakami, smacznego