Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na klasyczną rybę po Angielsku
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11313
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1145
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9863
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1463
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11313
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1145
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9863
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1463
Składniki
Mąkę przesiewamy do miski, dodajemy proszek do pieczenia, sól. pieprz, wodę, mleko, jajko. wszystko mieszamy aż powstanie gładkie jednolite ciasto podobne jak na naleśniki. Odstawiamy na kilkanaście minut. Rybę moczymy w cieście i smażymy na oleju lub w frytkownicy na zloty kolor.