Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3593
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 859
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3593
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 859
Składniki
rybę rozmrozić , do garnka dać odrobinę oleju , pokroić pora i cebulę w krążki wrzucić na olej lekko podsmażyć , pokroić marchewkę w drobną kostkę dać do cebuli i pora i dalej smażyć aż warzywa będą miekkie, pod koniec duszenia dodać groszek konserwowy i przecier pomidorowy rozpuszczony w pół szklanki wody oraz doprawić wegetą i pieprzem.
rybę posolić obtoczyć w roztrzepanym jajku i mące, smażyć około 15 minut.
rybę położyć na półmisku i obłożyć ją warzywami