Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron spaghetti podany z sosem serowo śmietankowym.
Odsłon: 32
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 1022
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 184
Makaron spaghetti podany z sosem serowo śmietankowym.
Odsłon: 32
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 1022
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 184
Składniki
rybę rozmrozić , do garnka dać odrobinę oleju , pokroić pora i cebulę w krążki wrzucić na olej lekko podsmażyć , pokroić marchewkę w drobną kostkę dać do cebuli i pora i dalej smażyć aż warzywa będą miekkie, pod koniec duszenia dodać groszek konserwowy i przecier pomidorowy rozpuszczony w pół szklanki wody oraz doprawić wegetą i pieprzem.
rybę posolić obtoczyć w roztrzepanym jajku i mące, smażyć około 15 minut.
rybę położyć na półmisku i obłożyć ją warzywami