Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka na wigilijnym stole.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 668
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 107
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 982
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 479
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 668
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 56
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 107
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 982
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 479
Składniki
Rodzynki zalałam wrzątkiem i je namoczyłam do spuchnięcia. Warzywa pokroiłam w kostkę i przesmażyłam je na patelni, pod koniec dodałam przecier pomidorowy, doprawiłam solą i pieprzem i dodałam rodzynki. Gotowe!
Z filetów wycięłam krążki. Okrawki posiekałam i uformowałam okrągłego kotleta. Z jednego fileta można wykroić dwa kotlety plus kotlet z z okrawków, czyli 3 sztuki. Rybę popieprzyłam i posoliłam. Opanierowałam najpierw w mące, potem w rozkłóconym jaju i potem w bułce tartej. Usmażyłam na rumiano. Można przygotować dzień wcześniej a potem podać na zimno.
Smacznego :)