Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4696
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44471
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 201
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 170
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4696
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44471
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 201
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 170
Składniki
Do garnka przełożyć wszystkie składniki na zalewę i zagotować. Odstawić do całkowitego przestudzenia.
Cebulę pokroić w pilastry lub pióra i podsmażyć na średnim ogniu kilka minut do miękkości i lekkiego zarumienia. Odstawić do przestudzenia.
Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe przełożyć do miski i zmiksować.
Rybę pokroić na mniejsze kawałki. Doprawić z dwóch stron solą oraz pieprzem. Zanurzyć w cieście naleśnikowym i usmażyć na patelni na złoty kolor z każdej strony.
Paprykę i ogórki pokroić w paseczki.
Dno naczynia wyłożyć połową przygotowanych ogórków, papryki i cebuli. Wyłożyć połowę ryby, ponownie warzywa i warstwa ryby. Całość zalać przygotowaną zalewą. Odstawić do lodówki na minimum 12 godzin aby ryba przeszła smakiem. Smacznego!