Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2640
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4509
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102165
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6523
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2640
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4509
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102165
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6523
Składniki
Do garnka przełożyć wszystkie składniki na zalewę i zagotować. Odstawić do całkowitego przestudzenia.
Cebulę pokroić w pilastry lub pióra i podsmażyć na średnim ogniu kilka minut do miękkości i lekkiego zarumienia. Odstawić do przestudzenia.
Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe przełożyć do miski i zmiksować.
Rybę pokroić na mniejsze kawałki. Doprawić z dwóch stron solą oraz pieprzem. Zanurzyć w cieście naleśnikowym i usmażyć na patelni na złoty kolor z każdej strony.
Paprykę i ogórki pokroić w paseczki.
Dno naczynia wyłożyć połową przygotowanych ogórków, papryki i cebuli. Wyłożyć połowę ryby, ponownie warzywa i warstwa ryby. Całość zalać przygotowaną zalewą. Odstawić do lodówki na minimum 12 godzin aby ryba przeszła smakiem. Smacznego!