Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1473
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 244
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 7053
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 327
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 278
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1473
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 244
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 7053
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 327
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 278
Składniki
Do garnka przełożyć wszystkie składniki na zalewę i zagotować. Odstawić do całkowitego przestudzenia.
Cebulę pokroić w pilastry lub pióra i podsmażyć na średnim ogniu kilka minut do miękkości i lekkiego zarumienia. Odstawić do przestudzenia.
Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe przełożyć do miski i zmiksować.
Rybę pokroić na mniejsze kawałki. Doprawić z dwóch stron solą oraz pieprzem. Zanurzyć w cieście naleśnikowym i usmażyć na patelni na złoty kolor z każdej strony.
Paprykę i ogórki pokroić w paseczki.
Dno naczynia wyłożyć połową przygotowanych ogórków, papryki i cebuli. Wyłożyć połowę ryby, ponownie warzywa i warstwa ryby. Całość zalać przygotowaną zalewą. Odstawić do lodówki na minimum 12 godzin aby ryba przeszła smakiem. Smacznego!