Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z ryby możemy usmażyć w cieście z dodatkiem imbiru, sosu sojowego i sezamu. Jest bardzo delikatna i smaczna.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 265
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104568
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9081
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 265
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104568
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9081
Składniki
Fileta z ryby myjemy, osuszamy i skrapiamy sokiem z cytryny. Kroimy na mniejsze lub większe kawałki (jakie wolimy). Jajka roztrzepujemy, dodajemy mąkę, przyprawy, sos sojowy i sezam. Kawałki ryby obtaczamy w cieście i smażymy na głębokim oleju. Osączamy na papierowym ręczniku. Podajemy z ryżem i surówką z kiszonej kapusty (http://www.natalerzuagnes.pl/przepis/surowka-kiszonej-kapusty/ ).