Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z ryby możemy usmażyć w cieście z dodatkiem imbiru, sosu sojowego i sezamu. Jest bardzo delikatna i smaczna.
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 164
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 132
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 92
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 164
Banalny przepis na pyszny deser z owoców kiwi. Jest słodki, smaczny i przede...
Odsłon: 132
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 47
Szybki przepis na pyszny obiad lub kolację. Kluski leniwe z Okrasą, bardzo po...
Odsłon: 92
Składniki
Fileta z ryby myjemy, osuszamy i skrapiamy sokiem z cytryny. Kroimy na mniejsze lub większe kawałki (jakie wolimy). Jajka roztrzepujemy, dodajemy mąkę, przyprawy, sos sojowy i sezam. Kawałki ryby obtaczamy w cieście i smażymy na głębokim oleju. Osączamy na papierowym ręczniku. Podajemy z ryżem i surówką z kiszonej kapusty (http://www.natalerzuagnes.pl/przepis/surowka-kiszonej-kapusty/ ).