Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z ryby możemy usmażyć w cieście z dodatkiem imbiru, sosu sojowego i sezamu. Jest bardzo delikatna i smaczna.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1109
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2037
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 484
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1109
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2037
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 484
Składniki
Fileta z ryby myjemy, osuszamy i skrapiamy sokiem z cytryny. Kroimy na mniejsze lub większe kawałki (jakie wolimy). Jajka roztrzepujemy, dodajemy mąkę, przyprawy, sos sojowy i sezam. Kawałki ryby obtaczamy w cieście i smażymy na głębokim oleju. Osączamy na papierowym ręczniku. Podajemy z ryżem i surówką z kiszonej kapusty (http://www.natalerzuagnes.pl/przepis/surowka-kiszonej-kapusty/ ).