Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z ryby możemy usmażyć w cieście z dodatkiem imbiru, sosu sojowego i sezamu. Jest bardzo delikatna i smaczna.
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 16
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 46
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 193
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 16
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 46
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 193
Składniki
Fileta z ryby myjemy, osuszamy i skrapiamy sokiem z cytryny. Kroimy na mniejsze lub większe kawałki (jakie wolimy). Jajka roztrzepujemy, dodajemy mąkę, przyprawy, sos sojowy i sezam. Kawałki ryby obtaczamy w cieście i smażymy na głębokim oleju. Osączamy na papierowym ręczniku. Podajemy z ryżem i surówką z kiszonej kapusty (http://www.natalerzuagnes.pl/przepis/surowka-kiszonej-kapusty/ ).