Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza do potrawy jest ryba bez ości(tołpyga, dorsz, mintaj,tilapia)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1441
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231820
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4987
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1441
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231820
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4987
Składniki
Cebulę i czosnek drobno posiekać. Zeszklić na maśle. Lekko posolić.
Marchewki zetrzeć na drobnych oczkach. Dodać do cebuli i czosnku. Dodać trochę soli i pieprzu. Podsmażyć.
Rybę ugotować w lekko osolonej wodzie. Potem przyprawić ją przyprawą do ryby i pieprzem cytrynowym.
Do przysmażonych warzyw dodać rybę. Chwilę dusić, dokładnie wymieszać.
Przełożyć do natłuszczonego żaroodpornego naczynia.
Zrobić gęste ciasto naleśnikowe. Wlać wszystko do naczynia.
Zapiekać ok.20 min w piekarniku nagrzanym 180st. Podawać na gorąco najlepiej z pikantnymi surówkami.