Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza do potrawy jest ryba bez ości(tołpyga, dorsz, mintaj,tilapia)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10898
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6253
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13197
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4941
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10898
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6253
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13197
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4941
Składniki
Cebulę i czosnek drobno posiekać. Zeszklić na maśle. Lekko posolić.
Marchewki zetrzeć na drobnych oczkach. Dodać do cebuli i czosnku. Dodać trochę soli i pieprzu. Podsmażyć.
Rybę ugotować w lekko osolonej wodzie. Potem przyprawić ją przyprawą do ryby i pieprzem cytrynowym.
Do przysmażonych warzyw dodać rybę. Chwilę dusić, dokładnie wymieszać.
Przełożyć do natłuszczonego żaroodpornego naczynia.
Zrobić gęste ciasto naleśnikowe. Wlać wszystko do naczynia.
Zapiekać ok.20 min w piekarniku nagrzanym 180st. Podawać na gorąco najlepiej z pikantnymi surówkami.