Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko, zdrowo i smacznie. Danie można podawać na ciepło i na zimno.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113054
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 577
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113054
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 577
Składniki
Rybę oprószyć solą, pieprzem, skropić sokiem z cytryny, obtoczyć z mące. Na rozgrzanym oleju usmażyć rybę z obu stron. Odłożyć. Cebulę drobno pokroić, zeszklić. Dodać pozostałe warzywa, koncentrat pomidorowy i odrobinę wody, aby uzyskać konsystencję sosu. Dusić pod przykryciem, aż warzywa zmiękną. Następnie doprawić do smaku, dołożyć usmażoną rybę i znów chwilę dusi pod przykryciem.