Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko, zdrowo i smacznie. Danie można podawać na ciepło i na zimno.
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 377
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 4900
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 63
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2644
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3209
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 377
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 4900
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 63
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2644
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3209
Składniki
Rybę oprószyć solą, pieprzem, skropić sokiem z cytryny, obtoczyć z mące. Na rozgrzanym oleju usmażyć rybę z obu stron. Odłożyć. Cebulę drobno pokroić, zeszklić. Dodać pozostałe warzywa, koncentrat pomidorowy i odrobinę wody, aby uzyskać konsystencję sosu. Dusić pod przykryciem, aż warzywa zmiękną. Następnie doprawić do smaku, dołożyć usmażoną rybę i znów chwilę dusi pod przykryciem.