Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybę zazwyczaj jadamy pieczoną lub smażoną, zupełnie zapominając, że zrobiona w sosie jest równie smaczna!
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9267
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 966
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1117
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9267
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 966
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1117
Składniki
Rybę kroimy w większą kostkę. Por w krążki, koperek siekamy.
Na rozgrzanym maśle podsmażamy posoloną rybę. Po chwili dodajemy por, smażymy przez około 5-7 minut minut. Dodajemy śmietanę, koperek i ser. Doprawiamy do smaku.