Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybę zazwyczaj jadamy pieczoną lub smażoną, zupełnie zapominając, że zrobiona w sosie jest równie smaczna!
Domowy comfort food.
Odsłon: 30
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 42
Moja propozycja na sernik prosty, łatwy i smaczny. Sernik na spodzie z biszko...
Odsłon: 51
Pyszne danie na drugie śniadanie.
Odsłon: 43
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 407
Domowy comfort food.
Odsłon: 30
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 42
Moja propozycja na sernik prosty, łatwy i smaczny. Sernik na spodzie z biszko...
Odsłon: 51
Pyszne danie na drugie śniadanie.
Odsłon: 43
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 407
Składniki
Rybę kroimy w większą kostkę. Por w krążki, koperek siekamy.
Na rozgrzanym maśle podsmażamy posoloną rybę. Po chwili dodajemy por, smażymy przez około 5-7 minut minut. Dodajemy śmietanę, koperek i ser. Doprawiamy do smaku.