Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybę zazwyczaj jadamy pieczoną lub smażoną, zupełnie zapominając, że zrobiona w sosie jest równie smaczna!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 322
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2755
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 892
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14439
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 322
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2755
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 892
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1649
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14439
Składniki
Rybę kroimy w większą kostkę. Por w krążki, koperek siekamy.
Na rozgrzanym maśle podsmażamy posoloną rybę. Po chwili dodajemy por, smażymy przez około 5-7 minut minut. Dodajemy śmietanę, koperek i ser. Doprawiamy do smaku.