Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybę zazwyczaj jadamy pieczoną lub smażoną, zupełnie zapominając, że zrobiona w sosie jest równie smaczna!
Rybę kroimy w większą kostkę. Por w krążki, koperek siekamy.
Na rozgrzanym maśle podsmażamy posoloną rybę. Po chwili dodajemy por, smażymy przez około 5-7 minut minut. Dodajemy śmietanę, koperek i ser. Doprawiamy do smaku.
Pyszne i odżywcze smoothie bogate w beta-karoten, błonnik, potas, wapń, żela...
Odsłon: 6502
Pierogi z nadzieniem z delikatnego, pysznego karpia i gotowanych warzyw podan...
Odsłon: 179
Różnie nazywają tę potrawę ale ja nazywa ją gołąbkami i niech tak zostanie, p...
Odsłon: 51
Pyszne i kolorowe szaszłyki z kiełbasek i warzyw podane z sosem z jalapeño sm...
Odsłon: 43
Delikatne i kruche mięso smakuje rewelacja. Zachwyci gości.
Odsłon: 125
Pyszna, tłusta potrawa. Najlepiej smakuje z ziemniakami z wody w trakcie ważn...
Odsłon: 42
Różnie nazywają tę potrawę ale ja nazywa ją gołąbkami i niech tak zostanie, p...
Odsłon: 51
Pyszne i kolorowe szaszłyki z kiełbasek i warzyw podane z sosem z jalapeño sm...
Odsłon: 43
Delikatne i kruche mięso smakuje rewelacja. Zachwyci gości.
Odsłon: 125
Pyszna, tłusta potrawa. Najlepiej smakuje z ziemniakami z wody w trakcie ważn...
Odsłon: 42
Składniki
Rybę kroimy w większą kostkę. Por w krążki, koperek siekamy.
Na rozgrzanym maśle podsmażamy posoloną rybę. Po chwili dodajemy por, smażymy przez około 5-7 minut minut. Dodajemy śmietanę, koperek i ser. Doprawiamy do smaku.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Mielone w pieczarkach z kapustą
Dania główne
Gulasz Polonez
Dania główne
Kapusta faszerowana czyli inaczej gołąbki
Dania główne
Schab ze śliwką i morelą pieczony w rękawie
Mielone w pieczarkach z kapustą
Kiedy znudziły się Wam zwykłe kotlety mielone, przygotuj je inaczej według te...
Odsłon: 7
Gulasz Polonez
Nie masz pomysłu na obiad, polecam gulasz z pieczarkami w aromatycznym sosie,...
Odsłon: 35