Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybę zazwyczaj jadamy pieczoną lub smażoną, zupełnie zapominając, że zrobiona w sosie jest równie smaczna!
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 39
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 658
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10883
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2332
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 39
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 658
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10883
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2332
Składniki
Rybę kroimy w większą kostkę. Por w krążki, koperek siekamy.
Na rozgrzanym maśle podsmażamy posoloną rybę. Po chwili dodajemy por, smażymy przez około 5-7 minut minut. Dodajemy śmietanę, koperek i ser. Doprawiamy do smaku.