Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka ryba z warzywami z piekarnika.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 207
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 900
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 499
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666463
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 207
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 900
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 499
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666463
Składniki
Rybę posypujemy przyprawa do ryb. Kroimy oliwki oraz cukinię. I układamy w naczyniu cukinie, pomidory, oliwki, na to rybę. Później znowu warstwę warzyw i rybę. Na samą górę również warzywa. Warstwy warzyw przyprawiamy sola i pieprzem. Można podawać z kaszą lub ryżem.
Pieczemy w piekarniku przez około 30 minut. W tym czasie gotujemy kasze bądź ryż.