Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka ryba z warzywami z piekarnika.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10572
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6104
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10572
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6104
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4725
Składniki
Rybę posypujemy przyprawa do ryb. Kroimy oliwki oraz cukinię. I układamy w naczyniu cukinie, pomidory, oliwki, na to rybę. Później znowu warstwę warzyw i rybę. Na samą górę również warzywa. Warstwy warzyw przyprawiamy sola i pieprzem. Można podawać z kaszą lub ryżem.
Pieczemy w piekarniku przez około 30 minut. W tym czasie gotujemy kasze bądź ryż.