Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
rybe doprawic odstawic na 1godz
z maki,jaja,piwa i wody rozrobic ciasto,ma byc podobnej konsystencij na ciasto do nalesnikow.
nie do konca rozmrozona rybe optocz w mace kukurydzianej i w ciescie,smaz w niezbyt goracej oliwie na zloty kolor.
ja podalam z goracymi plackami tortilli,salata z bialej kapusty i dresingiem z awokado.