Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny obiadek.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1214
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 328
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1214
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 328
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Wykonanie: Warzywa umyć, pokroić w makaronik, lub zetrzeć, zalać 1/8 litry wrzącej wody , posolić, wrzucić przyprawy i zagotować. Na warzywach ułożyć rybę , przykryć i dusić na bardzo wolnym ogniu około 25 minut. Następnie wyłożyć rybę z warzywami na półmisek, dać masło na gorącą rybę i podawać z ziemniakami.