Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w ziołach prowansalskich"
Polecam.
Odsłon: 693
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36133
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 199
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 345
Polecam.
Odsłon: 693
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36133
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 199
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 345
Składniki
Filety myję, osuszam papierowym ręcznikiem (zamrożone odmrażam przed m) i układam na podwójnie złożonej folii aluminiowej.
Czosnek obieram i kroję w cienkie płatki. Na rybie układam kilka kawałków suszonych pomidorów oraz płatki czosnku.
Oliwę od suszonych pomidorów doprawiam przyprawami i smaruję nią filety. Folię zawijam, zaginam ściśle jej brzegi i piekę rybę w temp. 180°C ok. 20 min.
35 min • Porcja ok. 110 kcal • Koszt porcji ok. 4,50 zł • Przepis na 2 porcje.Źródło: Kobieta i życie