Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 62
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11033
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 62
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11033
Składniki
Marchew należy obrać i pokroić w plasterki. Jako pierwszą wrzucić na rozgrzaną patelnię podlaną oliwką i wodą oraz przyprawami. Gdy marchew lekko zmięknie wrzucić pokrojone pieczarki i pora. Dusić pod przykryciem 5 minut.
6 kawałków Tilapii 3 liście laurowe oraz wszystkie przyprawy jakie podałam do duszenia warzyw. Na osobnej patelni podlanej wodą i oliwką dusimy kawałki ryb w przyprawach. Bardzo szybko robią się miękkie. Należy zwracać uwagę na to i nie dusić zbyt długo, aby się nie rozpadły na kawałeczki.