Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 824
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 448
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 824
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 448
Składniki
Marchew należy obrać i pokroić w plasterki. Jako pierwszą wrzucić na rozgrzaną patelnię podlaną oliwką i wodą oraz przyprawami. Gdy marchew lekko zmięknie wrzucić pokrojone pieczarki i pora. Dusić pod przykryciem 5 minut.
6 kawałków Tilapii 3 liście laurowe oraz wszystkie przyprawy jakie podałam do duszenia warzyw. Na osobnej patelni podlanej wodą i oliwką dusimy kawałki ryb w przyprawach. Bardzo szybko robią się miękkie. Należy zwracać uwagę na to i nie dusić zbyt długo, aby się nie rozpadły na kawałeczki.