Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciągle ryba po grecku a przecież jest tyle dobrych warzyw, dlatego wypróbowałam coś innego, danie wyszło pyszne.
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 262
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 164
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2469
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 8539
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 262
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 164
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2469
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 8539
Składniki
Fileta kroimy na mniejsze kawałki, solimy. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
Obtaczamy w mące.
Smażymy na rozgrzanym oleju.
Układamy w naczyniu.
Cebule obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, dodajemy do cebuli.
Następnie dodajemy fasole oraz kalafior, podlewamy odrobiną wody i prużymy aż warzywa będą miękkie.
Przyprawiamy solą, sosem sojowym, tymiankiem, papryką.
Dodajemy koncentrat pomidorowy, chwilę jeszcze prużymy.
Przekładamy warzywa na rybę . Danie gotowe. Smacznego.
.