Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciągle ryba po grecku a przecież jest tyle dobrych warzyw, dlatego wypróbowałam coś innego, danie wyszło pyszne.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Fileta kroimy na mniejsze kawałki, solimy. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
Obtaczamy w mące.
Smażymy na rozgrzanym oleju.
Układamy w naczyniu.
Cebule obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, dodajemy do cebuli.
Następnie dodajemy fasole oraz kalafior, podlewamy odrobiną wody i prużymy aż warzywa będą miękkie.
Przyprawiamy solą, sosem sojowym, tymiankiem, papryką.
Dodajemy koncentrat pomidorowy, chwilę jeszcze prużymy.
Przekładamy warzywa na rybę . Danie gotowe. Smacznego.
.