Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciągle ryba po grecku a przecież jest tyle dobrych warzyw, dlatego wypróbowałam coś innego, danie wyszło pyszne.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 629
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 629
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Składniki
Fileta kroimy na mniejsze kawałki, solimy. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
Obtaczamy w mące.
Smażymy na rozgrzanym oleju.
Układamy w naczyniu.
Cebule obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, dodajemy do cebuli.
Następnie dodajemy fasole oraz kalafior, podlewamy odrobiną wody i prużymy aż warzywa będą miękkie.
Przyprawiamy solą, sosem sojowym, tymiankiem, papryką.
Dodajemy koncentrat pomidorowy, chwilę jeszcze prużymy.
Przekładamy warzywa na rybę . Danie gotowe. Smacznego.
.