Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciągle ryba po grecku a przecież jest tyle dobrych warzyw, dlatego wypróbowałam coś innego, danie wyszło pyszne.
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1156
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4162
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 348
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1156
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4162
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 348
Składniki
Fileta kroimy na mniejsze kawałki, solimy. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
Obtaczamy w mące.
Smażymy na rozgrzanym oleju.
Układamy w naczyniu.
Cebule obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
Marchew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach, dodajemy do cebuli.
Następnie dodajemy fasole oraz kalafior, podlewamy odrobiną wody i prużymy aż warzywa będą miękkie.
Przyprawiamy solą, sosem sojowym, tymiankiem, papryką.
Dodajemy koncentrat pomidorowy, chwilę jeszcze prużymy.
Przekładamy warzywa na rybę . Danie gotowe. Smacznego.
.