Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mało pracy, dużo smaku
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116299
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7935
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2993
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1488
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1276
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116299
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7935
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2993
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1488
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1276
Składniki
1. rybę rozmrażamy, posypujemy solą i pierzem, skrapiamy sokiem z cytryny, odstawiamy na godzinę, następnie zawijamy w folię, układamy na blasze, obok ryby układamy warzywa, posypane solą i pieprzem, wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180st, pieczemy ok 20 min, następnie zdejmujemy folię i pieczemy jeszcze ok 10 min, do zrumienienia, 2. miód mieszamy z musztarda, doprawiamy sokiem z cytryny ( proporcja miodu i musztardy zależy od naszych preferencji, ja wolę bardziej musztardowy), 3. rybę wyjmujemy z piekarnika, odstawiamy na chwilę, smarujemy sosem, podajemy z upieczonymi warzywami, smacznego