Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mało pracy, dużo smaku
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 212
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 400
lekka sałatka, idealna na święta
Odsłon: 291
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 673
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 212
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 400
lekka sałatka, idealna na święta
Odsłon: 291
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 673
Składniki
1. rybę rozmrażamy, posypujemy solą i pierzem, skrapiamy sokiem z cytryny, odstawiamy na godzinę, następnie zawijamy w folię, układamy na blasze, obok ryby układamy warzywa, posypane solą i pieprzem, wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180st, pieczemy ok 20 min, następnie zdejmujemy folię i pieczemy jeszcze ok 10 min, do zrumienienia, 2. miód mieszamy z musztarda, doprawiamy sokiem z cytryny ( proporcja miodu i musztardy zależy od naszych preferencji, ja wolę bardziej musztardowy), 3. rybę wyjmujemy z piekarnika, odstawiamy na chwilę, smarujemy sosem, podajemy z upieczonymi warzywami, smacznego