Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mało pracy, dużo smaku
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 141
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1798
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 492
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15676
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 141
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1798
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 492
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15676
Składniki
1. rybę rozmrażamy, posypujemy solą i pierzem, skrapiamy sokiem z cytryny, odstawiamy na godzinę, następnie zawijamy w folię, układamy na blasze, obok ryby układamy warzywa, posypane solą i pieprzem, wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180st, pieczemy ok 20 min, następnie zdejmujemy folię i pieczemy jeszcze ok 10 min, do zrumienienia, 2. miód mieszamy z musztarda, doprawiamy sokiem z cytryny ( proporcja miodu i musztardy zależy od naszych preferencji, ja wolę bardziej musztardowy), 3. rybę wyjmujemy z piekarnika, odstawiamy na chwilę, smarujemy sosem, podajemy z upieczonymi warzywami, smacznego