Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mało pracy, dużo smaku
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 138
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 88
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 37
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 138
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 88
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 37
Składniki
1. rybę rozmrażamy, posypujemy solą i pierzem, skrapiamy sokiem z cytryny, odstawiamy na godzinę, następnie zawijamy w folię, układamy na blasze, obok ryby układamy warzywa, posypane solą i pieprzem, wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180st, pieczemy ok 20 min, następnie zdejmujemy folię i pieczemy jeszcze ok 10 min, do zrumienienia, 2. miód mieszamy z musztarda, doprawiamy sokiem z cytryny ( proporcja miodu i musztardy zależy od naszych preferencji, ja wolę bardziej musztardowy), 3. rybę wyjmujemy z piekarnika, odstawiamy na chwilę, smarujemy sosem, podajemy z upieczonymi warzywami, smacznego