Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mało pracy, dużo smaku
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10499
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4489
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424183
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10499
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4489
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424183
Składniki
1. rybę rozmrażamy, posypujemy solą i pierzem, skrapiamy sokiem z cytryny, odstawiamy na godzinę, następnie zawijamy w folię, układamy na blasze, obok ryby układamy warzywa, posypane solą i pieprzem, wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180st, pieczemy ok 20 min, następnie zdejmujemy folię i pieczemy jeszcze ok 10 min, do zrumienienia, 2. miód mieszamy z musztarda, doprawiamy sokiem z cytryny ( proporcja miodu i musztardy zależy od naszych preferencji, ja wolę bardziej musztardowy), 3. rybę wyjmujemy z piekarnika, odstawiamy na chwilę, smarujemy sosem, podajemy z upieczonymi warzywami, smacznego