Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i szybkie w przygotowaniu ;)
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 994
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 64
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 402
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 714
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2482
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 994
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 64
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 402
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 714
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2482
Składniki
Rybę pokroic w kawałki, natrzec solą ułożyć ciasno w garnku,obkładając dokładnie cebulą,zostawić na noc w lodówce pod przykryciem . Nazajutrz umyć i oczyscic rybę z cebuli, która juz nam się nie przyda.Piekarnik rozgrzewamy do 250 stopni. rybę wykładamy na blachę, przyprawiamy i zalewamy stopionym masłem. wstawiamy do piekarnika na pol godziny. jak ryba będzie juz miekka i soczysta polewamy ją z wierzchu śmietaną i posypujemy koperkiem albo natką pietruszki. Całosc zapiekamy 10 minut. Gotowe :)