Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i szybkie w przygotowaniu ;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Rybę pokroic w kawałki, natrzec solą ułożyć ciasno w garnku,obkładając dokładnie cebulą,zostawić na noc w lodówce pod przykryciem . Nazajutrz umyć i oczyscic rybę z cebuli, która juz nam się nie przyda.Piekarnik rozgrzewamy do 250 stopni. rybę wykładamy na blachę, przyprawiamy i zalewamy stopionym masłem. wstawiamy do piekarnika na pol godziny. jak ryba będzie juz miekka i soczysta polewamy ją z wierzchu śmietaną i posypujemy koperkiem albo natką pietruszki. Całosc zapiekamy 10 minut. Gotowe :)