Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i szybkie w przygotowaniu ;)
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2843
Składniki
Rybę pokroic w kawałki, natrzec solą ułożyć ciasno w garnku,obkładając dokładnie cebulą,zostawić na noc w lodówce pod przykryciem . Nazajutrz umyć i oczyscic rybę z cebuli, która juz nam się nie przyda.Piekarnik rozgrzewamy do 250 stopni. rybę wykładamy na blachę, przyprawiamy i zalewamy stopionym masłem. wstawiamy do piekarnika na pol godziny. jak ryba będzie juz miekka i soczysta polewamy ją z wierzchu śmietaną i posypujemy koperkiem albo natką pietruszki. Całosc zapiekamy 10 minut. Gotowe :)