Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rybna potrawka musztardowa"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 70
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3638
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 137
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 863
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 70
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3638
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 137
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 863
Składniki
Morszczuka umyj (jeśli masz mrożonego, zalej mlekiem i rozmroź), osusz. Pokrój na nieduże kawałki. Olej rozgrzej na patelni, smaż ryby ok. 5 min, mieszając.
Dodaj musztardę z masłem i koperek, oprósz przyprawami. Wymieszaj, duś 2-3 min, aż sos się połączy i zredukuje. Przypraw do smaku.
Czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 12, cena za porcję: 2,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie