Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rybna potrawka musztardowa"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 40
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 40
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Morszczuka umyj (jeśli masz mrożonego, zalej mlekiem i rozmroź), osusz. Pokrój na nieduże kawałki. Olej rozgrzej na patelni, smaż ryby ok. 5 min, mieszając.
Dodaj musztardę z masłem i koperek, oprósz przyprawami. Wymieszaj, duś 2-3 min, aż sos się połączy i zredukuje. Przypraw do smaku.
Czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 12, cena za porcję: 2,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie