Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami trzeba zrobić coś szybkiego a niekoniecznie mięsnego. Zwykła ryba się nudzi ale jak dodamy pieczarki polejemy śmietaną, wyjdzie nam pyszne danie.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9912
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2551
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1686
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 630
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3803
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9912
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2551
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1686
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 630
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3803
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy solą.
2. Mąkę mieszamy z bułką tartą.
3. Jajka roztrzepujemy w naczyniu widelcem.
4. Rybę panierujemy najpierw w jajku, następnie w bułce zmieszanej z mąką.
5. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Następnie rybę układamy w naczyniu żaroodpornym.
7. Cebulę obieramy kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
8. Do cebuli dodajemy pieczarki pokrojone.
9. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
10. Na koniec dolewamy śmietanę, chwilę prużymy.
11. Polewamy sosem rybę.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego