Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i delikatne w smaku paluszki rybne robione w domu od podstaw. Przepis łatwy w wykonaniu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1483
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1699
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1483
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1699
Składniki
Rybę płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Rybę solimy i pieprzymy do smaku, następnie kroimy na małe, podłużne kawałki. Obtaczamy w jajku i obtaczamy w wymieszanej uprzednio bułce z mąką. Smażymy na głębokim tłuszczu z obydwu stron. Paluszki podajemy z ziemniaczkami lub chlebem