Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i delikatne w smaku paluszki rybne robione w domu od podstaw. Przepis łatwy w wykonaniu.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 813
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3446
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 170
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 372
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 813
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3446
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 118
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 170
Składniki
Rybę płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Rybę solimy i pieprzymy do smaku, następnie kroimy na małe, podłużne kawałki. Obtaczamy w jajku i obtaczamy w wymieszanej uprzednio bułce z mąką. Smażymy na głębokim tłuszczu z obydwu stron. Paluszki podajemy z ziemniaczkami lub chlebem