Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i delikatne w smaku paluszki rybne robione w domu od podstaw. Przepis łatwy w wykonaniu.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 817
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12668
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 817
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12668
Składniki
Rybę płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Rybę solimy i pieprzymy do smaku, następnie kroimy na małe, podłużne kawałki. Obtaczamy w jajku i obtaczamy w wymieszanej uprzednio bułce z mąką. Smażymy na głębokim tłuszczu z obydwu stron. Paluszki podajemy z ziemniaczkami lub chlebem