Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z ryby w puszystym cieście.
ręcznik paprierowy
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101578
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6060
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101578
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6060
Składniki
Wyrabia się ciasto jak na sodowe racuchy, ciasto powinno mieć konsystencje gęstej śmietany. Można dodać tego proszku do pieczenia mniej. Do ciasta wkłada się kawałki ryby, dokładnie nim obtacza i kładzie się do smażenia, oleju powinno być około pół centymetra na patelni. Smaży się niespiesznie, ciasto spuchnie a ryba musi jeszcze dojść. Usmażone z obu stron na rumiano kawałki odsącza się na papierowym ręczniku.
Smacznego :)