Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z ryby w puszystym cieście.
ręcznik paprierowy
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 528
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 820
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1596
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 746
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 10707
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 528
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 820
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1596
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 746
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 10707
Składniki
Wyrabia się ciasto jak na sodowe racuchy, ciasto powinno mieć konsystencje gęstej śmietany. Można dodać tego proszku do pieczenia mniej. Do ciasta wkłada się kawałki ryby, dokładnie nim obtacza i kładzie się do smażenia, oleju powinno być około pół centymetra na patelni. Smaży się niespiesznie, ciasto spuchnie a ryba musi jeszcze dojść. Usmażone z obu stron na rumiano kawałki odsącza się na papierowym ręczniku.
Smacznego :)