Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z ryby w puszystym cieście.
ręcznik paprierowy
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 790
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22830
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15252
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4950
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 790
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22830
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15252
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4950
Składniki
Wyrabia się ciasto jak na sodowe racuchy, ciasto powinno mieć konsystencje gęstej śmietany. Można dodać tego proszku do pieczenia mniej. Do ciasta wkłada się kawałki ryby, dokładnie nim obtacza i kładzie się do smażenia, oleju powinno być około pół centymetra na patelni. Smaży się niespiesznie, ciasto spuchnie a ryba musi jeszcze dojść. Usmażone z obu stron na rumiano kawałki odsącza się na papierowym ręczniku.
Smacznego :)