Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
sprawic ryby,dobrze umyć
cebule pokroic w piórka
ryby posypac kucharkiem ,pieprzem,sola ,dodac cebulę i gałązki kopru
odstawić do lodówki na 2-3 godziny
ryby otoczyc w mące i smazyc na złoty kolor
świetne sa z duszonymi ziemniakami z marchewka ale dobrze smakuja z pomidorami i cebulką.