Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ważne że szybko (w zależności jak długo gotujemy ryż) i prosto
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 230
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 97
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 230
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 97
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.(mój gotuje się 45minut!!!)Pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Przekładamy do miski i dodajemy przyprawy.Mieszamy dokładnie.Wrzucamy na patelnię polaną olejem i podsmażamy kurczaka na złoty kolor na dużym ogniu.Dokładamy mieszankę warzyw.Mieszamy.Na małym ogniu podsmażamy ok 10 minut.Makaron robimy jak na przepisie na opakowaniu.Kurczaka oraz warzywa nakładamy na ryż.Na to dajemy makaron,posypujemy cebylką i gotowe.