Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ważne że szybko (w zależności jak długo gotujemy ryż) i prosto
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.(mój gotuje się 45minut!!!)Pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Przekładamy do miski i dodajemy przyprawy.Mieszamy dokładnie.Wrzucamy na patelnię polaną olejem i podsmażamy kurczaka na złoty kolor na dużym ogniu.Dokładamy mieszankę warzyw.Mieszamy.Na małym ogniu podsmażamy ok 10 minut.Makaron robimy jak na przepisie na opakowaniu.Kurczaka oraz warzywa nakładamy na ryż.Na to dajemy makaron,posypujemy cebylką i gotowe.