Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ważne że szybko (w zależności jak długo gotujemy ryż) i prosto
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1160
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1160
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13198
Składniki
Ryż gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.(mój gotuje się 45minut!!!)Pierś z kurczaka kroimy w kostkę. Przekładamy do miski i dodajemy przyprawy.Mieszamy dokładnie.Wrzucamy na patelnię polaną olejem i podsmażamy kurczaka na złoty kolor na dużym ogniu.Dokładamy mieszankę warzyw.Mieszamy.Na małym ogniu podsmażamy ok 10 minut.Makaron robimy jak na przepisie na opakowaniu.Kurczaka oraz warzywa nakładamy na ryż.Na to dajemy makaron,posypujemy cebylką i gotowe.