Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, w miarę szybkie.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8170
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2794
Polecam.
Odsłon: 1407
Polecam.
Odsłon: 417
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8170
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2794
Polecam.
Odsłon: 1407
Polecam.
Odsłon: 417
Składniki
Pierś pokroić w kostkę i usmażyć , następnie rzucić sos sojowy i chili oraz przyprawy zamieszać rzucić mieszankę chińską zamieszać, w razie potrzeby podlać wodą, rzucić pokrojony ananas jak warzywa będą prawie już miękkie dać ketchup i pokrojone pomidory.
Podawać z ryżem ugotowanym na sypko. Ja używam ryżu "parboiled", nie skleja się.
W zimie zamiast świeżych pomidorów używam z puszki lub soku pomidorowego.
Smacznego