Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, w miarę szybkie.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 303
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1252
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13394
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 303
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1252
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13394
Składniki
Pierś pokroić w kostkę i usmażyć , następnie rzucić sos sojowy i chili oraz przyprawy zamieszać rzucić mieszankę chińską zamieszać, w razie potrzeby podlać wodą, rzucić pokrojony ananas jak warzywa będą prawie już miękkie dać ketchup i pokrojone pomidory.
Podawać z ryżem ugotowanym na sypko. Ja używam ryżu "parboiled", nie skleja się.
W zimie zamiast świeżych pomidorów używam z puszki lub soku pomidorowego.
Smacznego