Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to danie które robi się w pół godziny czyli tak zwane awaryjne wyjście kiedy rodzina głodna ,w lodówce pustka i czasu też nie za wiele .Polecam moje dzieciaki to bardzo lubią.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 712
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 712
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie do miękkości.Warzywa podlać 2 szklankami wody i gotować na małym ogniu ok.7 minut,następnie wlać rozrobiony fix w w pół szklanki wody i wlać do warzyw,zagotować,dodać pokrojoną w dużą kostkę konserwę i dusić 2 minuty.Ugotowany ryż polać gulaszem z konserwy i warzyw.Życzę smacznego.