Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne lekkie danie na obiadek.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10881
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4855
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 976
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9333
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10881
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4855
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 976
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9333
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1386
Składniki
Grzybki moczę i kroję w paski.Pierś kroję w kostkę posypuję przyprawa do gyrosa.Podsmażam piers i odstawiam.
Warzywa trę na tarce o grubych oczkach.Paprykę kroję w kostkę Por w paski.Wszystko razem podsmażam ,dodaję grzyby.Wlewam trochę wody,kostkę rosołową i duszę ok.10 minut.
Ryż dodaję do warzyw i po chwili mięso.Posypuję pieprzem,jeśli jest potrzeba dolewam wody.Duszę,aż ryż stanie się miękki,uważając aby się nie przypaliło.