Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne lekkie danie na obiadek.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1021
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2928
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1021
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2928
Składniki
Grzybki moczę i kroję w paski.Pierś kroję w kostkę posypuję przyprawa do gyrosa.Podsmażam piers i odstawiam.
Warzywa trę na tarce o grubych oczkach.Paprykę kroję w kostkę Por w paski.Wszystko razem podsmażam ,dodaję grzyby.Wlewam trochę wody,kostkę rosołową i duszę ok.10 minut.
Ryż dodaję do warzyw i po chwili mięso.Posypuję pieprzem,jeśli jest potrzeba dolewam wody.Duszę,aż ryż stanie się miękki,uważając aby się nie przypaliło.