Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne lekkie danie na obiadek.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 468
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5258
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3425
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 468
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5258
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3425
Składniki
Grzybki moczę i kroję w paski.Pierś kroję w kostkę posypuję przyprawa do gyrosa.Podsmażam piers i odstawiam.
Warzywa trę na tarce o grubych oczkach.Paprykę kroję w kostkę Por w paski.Wszystko razem podsmażam ,dodaję grzyby.Wlewam trochę wody,kostkę rosołową i duszę ok.10 minut.
Ryż dodaję do warzyw i po chwili mięso.Posypuję pieprzem,jeśli jest potrzeba dolewam wody.Duszę,aż ryż stanie się miękki,uważając aby się nie przypaliło.