Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne lekkie danie na obiadek.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2988
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154598
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 992
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 390
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2988
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154598
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 992
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 390
Składniki
Grzybki moczę i kroję w paski.Pierś kroję w kostkę posypuję przyprawa do gyrosa.Podsmażam piers i odstawiam.
Warzywa trę na tarce o grubych oczkach.Paprykę kroję w kostkę Por w paski.Wszystko razem podsmażam ,dodaję grzyby.Wlewam trochę wody,kostkę rosołową i duszę ok.10 minut.
Ryż dodaję do warzyw i po chwili mięso.Posypuję pieprzem,jeśli jest potrzeba dolewam wody.Duszę,aż ryż stanie się miękki,uważając aby się nie przypaliło.