Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za sprawą suszonych wiśni danie jest wyraziste w smaku :)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 18343
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 119
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 262
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 336
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 18343
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 119
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 262
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 336
Składniki
Ryż ugotować w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. W osobnym naczyniu udusić na oliwce pokrojone warzywa. Doprawić do smaku, jeśli zajdzie potrzeba można dolać troszkę przegotowanej ciepłej wody. Pod koniec wsypać wiśnie. Gotowe warzywa wymieszać z ryżem. Smacznego...