Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne i łatwe danie. Niepowtarzalny smak. Super pomysł na rodzinny obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1778
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1545
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1880
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1778
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1545
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1880
Składniki
W osolonej wodzie gotujemy ryż. Kurczaka kroimy kostkę, obsypujemy przyprawami i smażymy na oleju. Cebulę kroimy w kostkę i na drugiej patelni smażymy na maśle. Pieczarki kroimy w kostkę i dodajemy do pieczarek. Mieszamy i całość dusimy około 10 minut. Następnie dodajemy kurczaka i dusimy jeszcze kilka minut. W naczyniu żaroodpornym układamy ryż, następnie wykładamy mięso i obsypujemy żółtym serem. Piekarnik nastawiamy na 180 stopni Celsjusza i pieczemy 30 minut.