Do góry

Dania główne Przepis na:

Sajgonki z mięsem drobiowym

Sajgonki z mięsem drobiowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 450 Ocena: 3816

Dodano:

Odsłon: 33

Sprawdzony przepis na "Sajgonki z mięsem drobiowym"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ugotuj ryż i odcedź. Marchewkę zetrzyj na tarce. Kapustę pekińską i cebulę drobniutko pokrój. Na oleju podsmaż mięso oraz warzywa. Dodaj ryż, wbij jajko. Przypraw farsz sosem sojowym, majerankiem, solą oraz pieprzem. Ostudź.

  2. Papier ryżowy zalej wodą, aby namiękł. Na każdym płacie ułóż trochę farszu. Zwiń jak krokiecik. Usmaż na oleju.

  3. Porcje 8, 50 min, cena 1,80 zł, kalorie 280 kcal.

    Źródło: Bella Relaks

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń