Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w sam raz do przegryzania, do czerwonego barszczyku. Prosty sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu czy innych zup.
Polecam.
Odsłon: 660
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4424
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1120
Polecam.
Odsłon: 660
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4424
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1120
Składniki
mięso zmielić i połączyć z podsmażoną cebulką i pieczarkami. Doprawić do smaku przyprawami.
z cista francuskiego wycinac kwadraty.
Nałożyć farsz na każdy kwadrat i złożyć w sakiewke
sakiewki posmarować roztrzepanym jajkiem i piec w temp 220 stopni az sie zarumienia.
SMACZNEGO