Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w sam raz do przegryzania, do czerwonego barszczyku. Prosty sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu czy innych zup.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 3174
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29335
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 165
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18734
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 749
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 3174
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29335
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 165
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18734
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 749
Składniki
mięso zmielić i połączyć z podsmażoną cebulką i pieczarkami. Doprawić do smaku przyprawami.
z cista francuskiego wycinac kwadraty.
Nałożyć farsz na każdy kwadrat i złożyć w sakiewke
sakiewki posmarować roztrzepanym jajkiem i piec w temp 220 stopni az sie zarumienia.
SMACZNEGO