Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w sam raz do przegryzania, do czerwonego barszczyku. Prosty sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu czy innych zup.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 350
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 45
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 369
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 810
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 350
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 45
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 369
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 810
Składniki
mięso zmielić i połączyć z podsmażoną cebulką i pieczarkami. Doprawić do smaku przyprawami.
z cista francuskiego wycinac kwadraty.
Nałożyć farsz na każdy kwadrat i złożyć w sakiewke
sakiewki posmarować roztrzepanym jajkiem i piec w temp 220 stopni az sie zarumienia.
SMACZNEGO