Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w sam raz do przegryzania, do czerwonego barszczyku. Prosty sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu czy innych zup.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 261
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4972
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4844
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 523
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 261
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4972
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4844
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 523
Składniki
mięso zmielić i połączyć z podsmażoną cebulką i pieczarkami. Doprawić do smaku przyprawami.
z cista francuskiego wycinac kwadraty.
Nałożyć farsz na każdy kwadrat i złożyć w sakiewke
sakiewki posmarować roztrzepanym jajkiem i piec w temp 220 stopni az sie zarumienia.
SMACZNEGO