Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu.Polecam!!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8386
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8386
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 499
Składniki
salate myjemy i rwiemy na mniejsze kawałki.
Przygotowanie sosu: do miski wkładamy wszystkie składniki, cebulke w kostke a czosnek roztarty. Wszystko razem mieszamy a przed samym podaniem sałatki dodajemy sałate i mieszamy z sosem. Smacznego!