Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jakoś nigdy nie robilam sałatki z czerwonej kapusty
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8682
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8682
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Kapustę drobno poszatkować,posolić i ugnieść rękona(dla zmiękczenia kapusty).Cebulę i paprykę pokroić w cienkie "ćwierć plasterki",ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.W miseszce wymieszać majonez,jogurt i utarty czosnek-zalać tym sałatkę.Doprawić pieprzem i jak potzeba solą i cukrem(jak beda zakwaśne ogorki).Odstawić do zmacerowania.