Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jakoś nigdy nie robilam sałatki z czerwonej kapusty
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 577
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 967
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1952
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 577
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 967
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1952
Składniki
Kapustę drobno poszatkować,posolić i ugnieść rękona(dla zmiękczenia kapusty).Cebulę i paprykę pokroić w cienkie "ćwierć plasterki",ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.W miseszce wymieszać majonez,jogurt i utarty czosnek-zalać tym sałatkę.Doprawić pieprzem i jak potzeba solą i cukrem(jak beda zakwaśne ogorki).Odstawić do zmacerowania.