Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 915 Ocena: 10607
Dodano: 13.12.2019
Odsłon: 46360
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
1. Kopytka gotujemy w osolonej wodzie, studzimy i drobno kroimy.
2. Ogórki, paprykę oraz szynkę kroimy w kostkę.
3. Dodajemy kukurydzę ( trochę zostawiamy do dekoracji)oraz majonez i doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Dokładnie mieszamy i przekładamy do naczynia, wierzch sałatki posypujemy posiekanym koperkiem, po bokach układamy kukurydzę.
5. Sałatka gotowa.
6. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

Tomasz-Kotwicki 01 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
ja dodałem dwa nalesniki zamiast kopytek,dałem tez szczypiorek.Wyszła super,myslę że grzybki marynowane tez by pasowały.0 Kto głosował? | Odpowiedz

marianna1289 27 stycznia 2020Zgłoś do usunięcia
Ciekawe zestawienie0 Kto głosował? | Odpowiedz

Anika1 14 grudnia 2019Zgłoś do usunięcia
Ciekawa sałatka:-) Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 13 grudnia 2019Zgłoś do usunięcia
No, no, taką sałatkę trzeba wypróbować, bo pysznie się zapowiada :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

ErJot 13 grudnia 2019Zgłoś do usunięcia
Fajny pomysł z tymi kopytkami, które czasem zostają po obiedzie:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 13 grudnia 2019Zgłoś do usunięcia
Syta,smaczna i taka inna niż tradycyjna:)0 Kto głosował? | Odpowiedz