Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna, to jedyne danie w którym toleruję takie,, cudo " jak zupka chińska
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
Warzywa pokroić w kostkę, dodać kukurydzę
Majonez wymieszać ze śmietaną, dodać dwa opakowania przypraw z zupek, doprawić przyprawą magi. Do sosu dodać pokruszony suchy makaron. Odstawić na 10 min. ( makaron po kilku minutach mięknie)
Sos makaronowy wymieszać z warzywami. Smacznego !!!