Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, zdrowa sałatka warzywno- owocowa idealna w letnie dni.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8537
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8537
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
Selera obrać, pokroić w cienkie słupki i skropić sokiem z cytryny. Rodzynki i orzechy namoczyć. Śliwki i morele umyć, wypestkować, pokroić.
Jabłka przekroić, wyjąć gniazda nasienne i pokroić. Wszystkie składniki połączyć, doprawić, polać majonezem i udekorować melisą