Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
banalnie prosta i szybka w sam raz dla niespodziewanych gości
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 351
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 437
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 833
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 351
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 437
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 833
Składniki
w naczyniu szklanym (u mnie prostokątne żaroodporne ponieważ się ładnie prezentuje) układamy warstwami jajka pokrojone na ćwiartki, solimy je i pieprzymy, następnie majonez, odsączona fasolka, ketchup i odsączona papryka pokrojona w paseczki.
Ja używam zazwyczaj czerwoną paprykę konserwową na miodzie mojej roboty jednak tym razem miałam tylko zieloną.