Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę robi się w 5 minut,jest jednak lepsza jak się przegryzie w lodówce. Znam ją od lat,przepis jest aktorki pani Bożeny Dykiel.Dla mnie wyśmienita,warto spróbować:)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 25
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Kukurydzę odsączamy z zalewy,wrzucamy do miski.Ogórki i śliwki kroimy w kosteczkę,wszystkie składniki mieszamy z majonezem i odstawiamy do"przegryzienia" na około 2 godziny.Nie trzeba już solić,ewentualnie doprawić pieprzem.