Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No i już mamy po truskawkach. W zasadzie to dobrze...cały rok jeść świeże truskawki, to trochę by zbrzydło. To tak jak u mnie z kruchymi babeczkami z jabłkowym nadzieniem...przez miesiąc jadłem. Każde danie należy lekko odpicować, odświeżyć, dodać sezonowe składniki, bo wtedy nie tylko jest smaczniej, również taniej. Takie danie polecam na letnią obiado/kolację. Dużo pracy przy tym nie ma, a radości naszemu podniebieniu przyniesie co niemiara. Gorąco polecam Arek Gie
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 158
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15536
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 166
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 112
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 158
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15536
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 166
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 112
Składniki
Mięso oczyszczamy. Przyprawiamy curry, solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju. Na każdym talerzu układamy po 1/4 składników: sałaty, mozzarelli, pomidorków i borówki. Posypujemy startym serem. Obok kładziemy usmażone mięso. Oliwę mieszamy z musztardą, syropem i octem. Polewamy sałatę.