Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No i już mamy po truskawkach. W zasadzie to dobrze...cały rok jeść świeże truskawki, to trochę by zbrzydło. To tak jak u mnie z kruchymi babeczkami z jabłkowym nadzieniem...przez miesiąc jadłem. Każde danie należy lekko odpicować, odświeżyć, dodać sezonowe składniki, bo wtedy nie tylko jest smaczniej, również taniej. Takie danie polecam na letnią obiado/kolację. Dużo pracy przy tym nie ma, a radości naszemu podniebieniu przyniesie co niemiara. Gorąco polecam Arek Gie
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 467
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 187
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 467
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 187
Składniki
Mięso oczyszczamy. Przyprawiamy curry, solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju. Na każdym talerzu układamy po 1/4 składników: sałaty, mozzarelli, pomidorków i borówki. Posypujemy startym serem. Obok kładziemy usmażone mięso. Oliwę mieszamy z musztardą, syropem i octem. Polewamy sałatę.