Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka, błyskawiczna w przygotowaniu.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5857
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9688
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 316
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5857
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9688
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 316
Składniki
Łososia kroimy w małą kostkę i doprawiamy pieprzem, solą i ziołami prowansalskimi
Łososia układamy w naczyniu z powłoką teflonową (np patelnia Ingenio z odłączanym uchwytem) i wstawiamy na 10 minut do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200'' C
Mix sałat układamy na talerzach i dodajemy drobno pokrojonego ogórka
Do oliwy wyciskamy ćwiartkę cytryny, doprawiamy solą, pieprzem i ostrą papryką. Powstałym sosem polewamy mix sałat
Na górę układamy upieczone kostki łososia.
Można podawać z gorącymi grzankami z bagietki
Smacznego