Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie tej sałatki z pewnością nie będzie wymagało od Ciebie dużo czasu, ani wysiłku, za to niepowtarzalny smak sprawi, że na stałe zagości ona w Twoim menu ;)
Przepis dnia
Zupa gulaszowa to jedna z moich ulubionych zup. Gęsta, konkretna i z moją uko...
Odsłon: 412
Deser dla cukrzyka powinien mieć niski indeks gimniczny, dlatego chcąc go pr...
Odsłon: 165
Jaki jest przepis na dobry rosół? Musi być z pewnością prosty w przygotowaniu...
Odsłon: 2780
Przepis dnia
Zupa gulaszowa to jedna z moich ulubionych zup. Gęsta, konkretna i z moją uko...
Odsłon: 412
Deser dla cukrzyka powinien mieć niski indeks gimniczny, dlatego chcąc go pr...
Odsłon: 165
Jaki jest przepis na dobry rosół? Musi być z pewnością prosty w przygotowaniu...
Odsłon: 2780
Składniki
Pory oczyścić, opłukać, pokroić w krążki (ok. 0,5 cm szerokości). Pieczarki, obrać, umyć, pokroić w paski.
W rondelku rozgrzać tłuszcz, włożyć pory i grzyby, smażyć chwilę. Wlać kilka łyżek gorącej wody, dusić pod przykryciem.
Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, włożyć do rondelka, poddusić. Rondelek zdjąć z ognia, dodać obrane i starte na tarce o dużych oczkach jabłko. Sałatkę wymieszać i przyprawić.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Naleśniki na maślance z flambirowanymi truskawkami
Dania główne
Zapiekanka familijna
Dania główne
Kurczak w pomidorach na ostro
Dania główne
Młoda kapusta na boczku wędzonym
Naleśniki na maślance z flambirowanymi truskawkami
Sezon truskawkowy w pełni, jednym z moich ulubionych dań z truskawkami są nal...
Odsłon: 111
Zapiekanka familijna
Jeśli szukasz przepisu na obiad lub sycącą kolację, która posmakuje zarówno d...
Odsłon: 4450