Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie tej sałatki z pewnością nie będzie wymagało od Ciebie dużo czasu, ani wysiłku, za to niepowtarzalny smak sprawi, że na stałe zagości ona w Twoim menu ;)
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 24
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 17
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 26
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 24
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 17
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 26
Składniki
Pory oczyścić, opłukać, pokroić w krążki (ok. 0,5 cm szerokości). Pieczarki, obrać, umyć, pokroić w paski.
W rondelku rozgrzać tłuszcz, włożyć pory i grzyby, smażyć chwilę. Wlać kilka łyżek gorącej wody, dusić pod przykryciem.
Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, włożyć do rondelka, poddusić. Rondelek zdjąć z ognia, dodać obrane i starte na tarce o dużych oczkach jabłko. Sałatkę wymieszać i przyprawić.