Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1693
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 138
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 207
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 541
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 276
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1693
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 138
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 207
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 541
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 276
Składniki
Tuńczyka rozdrobnić widelcem, przełożyć razem z olejem do michy. Następnie dołożyć cebulę, ogórka,pieczarki ,jajka wszystko pokrojone w grubą kostkę.Dołożyć groszek , doprawić na ostro, schłodzić i pałaszować. Smacznego