Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1225
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 240
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2251
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4320
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1225
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 240
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2251
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4320
Składniki
Ryż ugotować al dente w lekko osolonej wodzie - musi dobrze wystygnąć.
Następnie dodać pokrojone jajko oraz odcedzoną fasolę. Ser zetrzeć na tarce z grubymi oczkami. Do smaku dodać sól i pieprz. Przed podaniem wymieszać z majonezem. Jeśli ktoś woli majonez można zastąpić jogurtem typu greckiego. Smacznego :)