Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z ziemniaków i rzodkiewki z jajkiem w towarzystwie ogórków, świeżej rukoli i prażonych orzeszków pinii świetnie sprawdzi się na lekki obiad w ciepłe dni. Jest genialna, zdrowa i smaczna.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8451
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1228
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 674
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8451
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1228
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 674
Składniki
Ziemniaki umyj i ugotuj w mundurkach a jajka ugotuj na półtwardo lub wedle preferencji.
Koper, mleko kokosowe i miód – umieść w wysokim naczyniu i zblenduj na prawie gładko.
Na talerzach rozmarz dressing koperkowo- kokosowo-miodowy, a na nim ułóż garść rukoli.
Dołóż ogórki gruntowe, obrane i pokrojone w plasterki, rzodkiewki umyte i pokrojone w plasterki oraz ziemniaki pokrojone w ćwiartki. Dołóż pokrojone na łódeczki lub na pół jajka.
Posyp wszystko poszatkowaną dymką, polej dressingiem.
Na patelni chwile upraż orzeszki pinii i dodaj do sałatki. Całość posól delikatnie do smaku.