Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sandacz to bardzo delikatna ryba, dlatego w jej przygotowaniu zdecydowanie góruje prostota. Wystarczy odrobina przypraw, świeże zioła i mamy dietetyczne, zdrowe, lekkie i bardzo smaczne danie. Zapraszam :)
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5560
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8839
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7765
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5332
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5560
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8839
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7765
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5332
Składniki
Koperek i natkę pietruszki umyć osuszyć i drobno posiekać. Filet z sandacza delikatnie umyć i osuszyć, następnie dosyć mocno posolić, doprawić pieprzem i posypać ziołami. Tak przygotowaną rybę włożyć do naczynia, w którym będziemy gotować na parze, dodać cytrynę i masło. Gotować na parze przez ok. 15.
Smacznego