Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sandacz to bardzo delikatna ryba, dlatego w jej przygotowaniu zdecydowanie góruje prostota. Wystarczy odrobina przypraw, świeże zioła i mamy dietetyczne, zdrowe, lekkie i bardzo smaczne danie. Zapraszam :)
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 116
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 40
Przepyszne kanapeczki we włoskim stylu. Świetne na rodzinne uroczystości na ś...
Odsłon: 9
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 116
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 40
Przepyszne kanapeczki we włoskim stylu. Świetne na rodzinne uroczystości na ś...
Odsłon: 9
Składniki
Koperek i natkę pietruszki umyć osuszyć i drobno posiekać. Filet z sandacza delikatnie umyć i osuszyć, następnie dosyć mocno posolić, doprawić pieprzem i posypać ziołami. Tak przygotowaną rybę włożyć do naczynia, w którym będziemy gotować na parze, dodać cytrynę i masło. Gotować na parze przez ok. 15.
Smacznego