Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sandacz to bardzo delikatna ryba, dlatego w jej przygotowaniu zdecydowanie góruje prostota. Wystarczy odrobina przypraw, świeże zioła i mamy dietetyczne, zdrowe, lekkie i bardzo smaczne danie. Zapraszam :)
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9559
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3145
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6640
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9559
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3145
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6640
Składniki
Koperek i natkę pietruszki umyć osuszyć i drobno posiekać. Filet z sandacza delikatnie umyć i osuszyć, następnie dosyć mocno posolić, doprawić pieprzem i posypać ziołami. Tak przygotowaną rybę włożyć do naczynia, w którym będziemy gotować na parze, dodać cytrynę i masło. Gotować na parze przez ok. 15.
Smacznego