Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso po upieczeniu rozpływa się w ustach.Serdecznie polecam:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14053
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15955
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14053
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15955
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6430
Składniki
Mięso pokroić w plastry. Cebulę w grubsze piórka,a papryczki w kostkę. Dać do miski,zalać mlekiem,posolić 1/2 łyżeczki i popieprzyć. Całość wymieszać ,przykryć i dać na noc do lodówki. Przed smażeniem wyjąć mięso z cebuli , odsączyć z mleka . Panierować w mące,jajkach roztrzepanych i bułce tartej. Kłaść na gorący tłuszcz i smażyć na złoty kolor.
Smacznego życzę!