Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso po upieczeniu rozpływa się w ustach.Serdecznie polecam:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10947
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4871
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 998
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9418
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10947
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4871
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 998
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9418
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1401
Składniki
Mięso pokroić w plastry. Cebulę w grubsze piórka,a papryczki w kostkę. Dać do miski,zalać mlekiem,posolić 1/2 łyżeczki i popieprzyć. Całość wymieszać ,przykryć i dać na noc do lodówki. Przed smażeniem wyjąć mięso z cebuli , odsączyć z mleka . Panierować w mące,jajkach roztrzepanych i bułce tartej. Kłaść na gorący tłuszcz i smażyć na złoty kolor.
Smacznego życzę!