Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty schab pieczony.Każdy plaster pokryty jest pieczarkami ,warzywami i serem.Podany z ulubioną sałatką lub surówką smakuje wybornie. Zdrowa alternatywa dla tradycyjnych schabowych.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1850
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5653
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5626
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1850
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5653
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5626
Składniki
Schab opłucz ,osusz ręcznikiem papierowym i pokrój na plastry dowolnej grubości.Lekko rozbij.Każdy plaster posyp przyprawą do mięsa.Majonez , musztardę i ketchupu wymieszaj.Sosem posmaruj schab.Odstaw na 2 godziny do lodówki.
Pieczarki i cebulę obierz , pokrój i podsmaż na oleju dodaj pokrojoną kapustę pekińską . Duś około 20 minut na koniec dodaj natkę pietruszki.Dopraw do smaku solą i pieprzem. Pomidory i ogórki pokrój na plasterki.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia połóż plastry schabu nakładaj po łyżce pieczarek z kapustą,na to pokrojone plasterki ogórka i pomidora.Na wierzch położ plastry sera.Piecz około 1 godziny w temperaturze 180 st.Podawaj z ulubionymi dodatkami.