Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty schab pieczony.Każdy plaster pokryty jest pieczarkami ,warzywami i serem.Podany z ulubioną sałatką lub surówką smakuje wybornie. Zdrowa alternatywa dla tradycyjnych schabowych.
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 209
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 713
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 894
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 209
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 713
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 894
Składniki
Schab opłucz ,osusz ręcznikiem papierowym i pokrój na plastry dowolnej grubości.Lekko rozbij.Każdy plaster posyp przyprawą do mięsa.Majonez , musztardę i ketchupu wymieszaj.Sosem posmaruj schab.Odstaw na 2 godziny do lodówki.
Pieczarki i cebulę obierz , pokrój i podsmaż na oleju dodaj pokrojoną kapustę pekińską . Duś około 20 minut na koniec dodaj natkę pietruszki.Dopraw do smaku solą i pieprzem. Pomidory i ogórki pokrój na plasterki.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia połóż plastry schabu nakładaj po łyżce pieczarek z kapustą,na to pokrojone plasterki ogórka i pomidora.Na wierzch położ plastry sera.Piecz około 1 godziny w temperaturze 180 st.Podawaj z ulubionymi dodatkami.