Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na niedzielny obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10329
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12771
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4534
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10329
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5950
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5301
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12771
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4534
Składniki
Wykonanie: Schab opłukać, osuszyć i posmarować musztardą. Do naczynia żaroodpornego wlać ½ litra ciepłej wody, włożyć pokrojoną cebulę z selerem, liściem laurowym i mięso. Piec w temperaturze 180 stopni przez godzinę, podlewając powstałym sosem. Pod koniec pieczenia wlać ½ litra posolonej wody. Gdy mięso będzie upieczone, warzywa przetrzeć lub zmiksować i zaciągnąć mąką ziemniaczaną rozprowadzoną w zimnej wodzie, sos doprawić do smaku pieprzem, ketchupem i zagotować.