Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy na obiad przychodzi rodzina warto zainteresowac sie tym przepisem. Bardzo podzielne i gustowne :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17618
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1763
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15249
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4850
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8992
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17618
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1763
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15249
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4850
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8992
Składniki
Schab płuczemy, osuszamy i odcinamy nadmiar tłuszczu. W misce mieszamy oliwę tymianek, paprykę, i oregano. Mięso nacieramy solą, pieprzem i zmiażdżonym czosnkiem. Następnie Do rękawa wlewamy marynatę po czym wkładamy do niego mięso i wiórki masła. Zamykamy i wkładamy na ok. 2 godzinki do lodówki. Schab Pieczemy w temp 180 stopni ok. 2 godziny. Pół godziny przed końcem pieczenia rozcinamy rękaw tak by powstała chrupiąca skórka na wierzchu mięsa. Ja Schabik podałam z ziemniaczkami i ćwikłą
Ps. Na zdjęciu obok schabu widnieje wyjęta z rosołu pietruszka (niedogotowana). Opiekana smakuje nadzwyczajnie ! polecam!