Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowany schab bardzo dobrze smakuje w połączeniu ze słodko-kwaśną żurawiną i aromatycznym serem wędzonym.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 25
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 280
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 108
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 25
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 280
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 108
Składniki
Każdy plaster schabu przekroić na pół i rozbić tłuczkiem. Umieścić mięso w marynacie, najlepiej na całą noc.
Na rozgrzanym oleju podsmażyć schab z jednej strony, przewrócić na drugą stronę, a na podpieczonej części ułożyć ok. ¾ łyżeczki konfitury i przykryć plastrem sera.
Smażyć mięso przez kilka minut, pod koniec przykrywając pokrywką, aby ułatwić stopienie sera.