Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowany schab bardzo dobrze smakuje w połączeniu ze słodko-kwaśną żurawiną i aromatycznym serem wędzonym.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 74
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1136
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 446
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15433
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 74
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1136
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 446
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15433
Składniki
Każdy plaster schabu przekroić na pół i rozbić tłuczkiem. Umieścić mięso w marynacie, najlepiej na całą noc.
Na rozgrzanym oleju podsmażyć schab z jednej strony, przewrócić na drugą stronę, a na podpieczonej części ułożyć ok. ¾ łyżeczki konfitury i przykryć plastrem sera.
Smażyć mięso przez kilka minut, pod koniec przykrywając pokrywką, aby ułatwić stopienie sera.