Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 1137
Dodano: 19.03.2010
Odsłon: 36765
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Ubity schab doprawiamy solą i ziołami prowansalskimi. Pieczemy na grillu lub patelni grillowej. Kiedy jedna ze stron się przypiecze, obracamy na drugą stronę i ta spieczoną smarujemy pesto, układamy plastry sera mozarella i dekorujemy pokrojonymi oliwkami i papryką ostrą.
poddajemy z warzywami z grilla, np. cukinią doprawioną ziółkami prowansalskimi i solą, albo grillowanymi ziemniaczkami. Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

lukrowababeczka 06 maja 2012Zgłoś do usunięcia
Witam sedecznie! Ślinka mi cieknie jak patzre na ten pyszny kotlecik. Mam tylko pytanie czy takie pesto mozna kupić gotowe czy samemu je trzeba zrobic? pozdrawiam5 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 30 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Jak to sie stalo,ze ja wczesniej nie widzialam tego przepisu!SWIETNY!
A powiem tez,ze ladnie to wyglada,bo nieraz dania fajne,ale sa zle zaprezentowane,u Ciebie za prezentacje 6!
Pozdrawiam!
5 Kto głosował? | Odpowiedz

giewonti 25 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Wygląda przepysznie i zapewne tak samo smakuje.5 Kto głosował? | Odpowiedz

nelakornelia 20 marca 2010Zgłoś do usunięcia
mniam!cudowny kotlecik i te grilowane cukinie, do ulubionych!5 Kto głosował? | Odpowiedz